DENNE ukemenyen fant jeg i Dagbladet. Ganske så lik den vi har her hjemme, men med litt forandringer-(spesielt nå som moderen har reist hjem til Tyrkia)
Når det gjelder bruk av sopp, er vi flinke til å bruke den isteden for kjøttdeig-
feks i tortilla lefse og på pittza.
Begynner å få dreisen på soppsuppe også, og nå som vi har plukket så mange forskjellige typer sopp gledes det stort til å lage flere varianter!
tørket sopp er også kjekt og ha i skapet :)
En viktig ting å ha i tillegg; Persille!! Ingenting slår den kombinasjonen! :)
er du heldig å får fram persille i hagen (synes bladpersille er best) dyrk masse masse og frys ned-såååå godt!!
Vi liker godt å ha Carbonara saus til pasta og sopp, åja jeg kjøper fremdeles ferdig saus på pose- men det skal da bli ei rå med det!
kan umulig være sååå vanskeligt å lage fra grunnen....har du tips til en god saus?
Mandag er kjøttfri dag....så da blir det pasta i dag da :-p
hva står på menyen Din?
Mandag er stort sett restefestdag her, og etter helga ble det pizza som var til overs..
SvarSlettCarbonara går fint å lage fra bunnen av,
jeg søkte bare på nettet og brukte en oppskrift jeg fant der. Litt snodig med det rå egget, men godt!
:)