Lucky Life

My life is filled with lots of love & joy
and amazing people that I can not live without!
I belive I have a blessed life!
Thats why the name Lucky Life

17 juni 2011

laaaaang bloggpause :)

ikke siden slutten av mai har jeg knotet ned noe som helst, har rett og slett ikke gidda, da så mye annet har tatt opp tiden min!! jeg kjenner at det å blogge tar mye tid, for meg iallefall, så det blir vel i rykk og napp framover. det er også slik jeg tenkte det kom til å bli i utgangspunktet, da jeg skrev mitt første innlegg. føler meg fremdeles litt utilpass i denne bloggverden, men det viktigste for meg er at jeg kan få ned litt av mine tanker, meninger og oppplevelser :)
 
mannen og jeg har hatt 5 års bryllups dag (ingen feiring, det tar vi i september)
                                                   tvillingene våre har blitt 4 år 
 

storebror har vært på førskole og synes det både var tøfft, spennende og skremmende. ikke enkelt og være 5 år (snart 6) og gå fra å være tryggt hjemme hos mor og far, til å være alene blandt mange mange store og små barn. men han er sååå god når han "mamma, IKKE
nuss på mæ no da, æ e jo stoooor gut no! " :)))  

vi har allerede starta ferien, og vært ei uke på hytta vår-der vi har hatt noen hærlige solskinns dager med bading,  men også drittvær!!  vi reiser tilbake søndagen, og da skal vi bla en tur til Svergie :) 

akkurat nå er vi hjemme for å vaske klær å sjekke ståa til grønnsakene våre, og joda-det står da bra til! det vokser godt her oppi halsahagen! :)  


GOOOO juni godt fålk!! :)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at akkurat Du legger igjen en melding til Meg ;)