Lucky Life

My life is filled with lots of love & joy
and amazing people that I can not live without!
I belive I have a blessed life!
Thats why the name Lucky Life

12 juli 2011

Etikken fyller 1 år

Lørdag 16 juli er det duket for 1 års lag for butikken ETIKKEN  . Den ligger i Kjøpmannsgata 51 i Trondheim og er åpen mandag-lørdag kl 10-18.

Etikken er en ‘non-profit’ konseptbutikk med fokus på sosial og økologisk bærekraft. Hos Etikken finner du regionens beste utvalg i miljøvennlige, kortreiste, økologiske og/eller rettferdig handlede (‘fair trade’) matvarer, naturlige husholdningsartikler og kroppspleieprodukter - i tillegg til et utvalg klær og interiørartikler.

Det er her jeg handler: shampo og balsam, deodorant, såper, intim artikler, vaskemiddel til huset, te, kaffe, sjokolade pålegg og øko brus til barna og mye mye mere! Jeg er storfornøyd med butikken og savner rettt og slett intet-
Og om ikke lenge,  har di også  utvalg av  bambusklær  ifra bambooclothing in the UK.
Det gledes stooort til dette!! :)

På Etikkens side på Facebook lyder følgende: 


Etikken fyller år, og det for aller første gang! Vi disker opp med:

- Lotteri, kaker og smaksprøver hele dagen i butikken (alt fra vårt økologiske og rettferdig handlede sortiment, så klart)!
- Dukketeater v/ Lysthuset - for lekne folk i alle aldre: Kl 13.00 og 15.00 forvandles Etikkens ene hjørne til en magisk miniatyrverden. Ta med venner og kjære, og la deg fascinere av eventyr fra barndommen!
- Nettbutikk: Vi jobber nå på spreng for å kunne lansere Etikkens splitter nye nettbutikk denne dagen. Et stort steg for en liten sjappe.

For alle venner av Etikken, kunder, fans, følgere, hjelpere og nysgjerrigper og -kari, fjern og nær: Velkommen til en storslått feiring av vår første og siste ettårsdag!Så da vet du hva du skal på lørdan ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at akkurat Du legger igjen en melding til Meg ;)