Lucky Life

My life is filled with lots of love & joy
and amazing people that I can not live without!
I belive I have a blessed life!
Thats why the name Lucky Life

03 november 2011

hverdagen min

Etter å ha vært sykemeldt er mannen tilbake på jobb uti Nordsjøen. Vi har heldigvis, (på tross av sykmeldings) fått vært Mye sammens barna, tvillingene har heller ikke vært så mye i barnehagen, vi har hatt lange weekender på hytta og fått ryddet bort sommeren og høsten rundt huset.
Været har også vært upåklagelig!! Jeg sa tidligere i vår, at årets sensommer og høst vil vise seg fra sin heller bedre side :) Noen regn og blåsbortdager har det såklart vært, men di dagene da det har vært fint har vært for vår del, helt magisk!! :)
1/10- hytta, varmt i vannet! vi leker balanseleken :)


Vet av erfaring, at disse dagene framover nå, blir både lange og en test for tålmodigheten, mentalt styrkende og en utfordring for pusten Min :) men til gjengjeld blir det  jo bare jeg som får koser og klemmer, jeg er den trygge havn :)
Og det Er en fryd og få oppleve all den kjærligheten disse barne våre gir!
Makes me a Lucky Mom! :) Tross alt.
mosekos (jepp, jeg ligger underst)


Ser fram til å få huset mitt "på stell" igjen. Jeg har et sterkt behov for at ting har sin faste plass! så jeg vet hvor jeg finner det jeg trenger.
For, er det mye "rot", blir jeg grinete-mens er alt på stell er jeg som en solstråle ;))
Jeg vet at det gjør ingenting at "det flyter litt i hjemmet", ( snille mannen min minner meg på dette flere ganger i uka. ) Det viser jo bare at Det bor folk der!! Synes bare det er litt drygt å rydde opp, så da er det vel bedre at "ting er litt på stell", så når vi er 2 voksne hjemme firer jeg litt på mine egne krav til meg selv, for så å ta meg inn igjen når jeg er alene hjemme.
Puh.


Hørest det rart ut mon tro?

Skal forøvrig sies at jeg går til utredning for ADHD/ADDE- (kommer Helt sikkert et eget innlegg om det, når jeg våger...)  Så kanskje det er normalt å ha det slik.....Mot normalt.....

Ha en nyyyydelig dag!! :)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at akkurat Du legger igjen en melding til Meg ;)