Lucky Life

My life is filled with lots of love & joy
and amazing people that I can not live without!
I belive I have a blessed life!
Thats why the name Lucky Life

20 juli 2012

hektiske ELLER slow..... vil det gi resultat?

Snart er juli forbi så disse siste ukene skal nytes dypt og inderlig :-)
Om ikke lenge er det skolestart....sommeren er på hell.....
Bittesmå rådyr koser seg med vår koriander, grånkål,persille og Jordbær og linser! God appetitt har di jammen ja!
Det ser ut til at rips og stikkelsbær treene klarer seg under nett, epletreet blomster for andre gang i år, og noen epler blir det dog ikke like mange som i fjor! Det var et fruktigt år her hos oss!
Et godjibær tre har blitt plantet ned foran epletreet, men håp om at ene eplegrena vil støtte seg til den som støtter opp det andre bær treet. Get it? ; )
Jeg tror det blir fint :-) Mannen jobber Slow....det gir resultater! Han plukker inn daglig salat og ulike urter fra hagen, naturen omkranser oss med næringsrike vekster ! ♥ Vi føler oss renere, i tillegg tar vi d-vitamin i dråpe form og daglig makrell inntak- springer raskt ut når vi ser solen snike seg fram!

Vi klager over et eller annet med været i år også-hvorfor blir vi aldri fornøyd?

Vi følger naturens klokke, å være tilstede i nuet 

ÅJA! En tur til Atlanterhavsparken kan anbefales på det varmeste til både store og små!!
(bilder underveis, usikker på tidspunkt.... ;-) =) 

I morgen natt kommer mamman min hjem hit en tur, samme dagen kommer broderen :-)
Jeg lukter allerede flæskbein i rødsaus, bli frisk suppe, kremet soppsuppe og mange andre digge mammaretter! Gjensynsglede for onkelbarna :-) 

Vi skal treffe representant fra Forsikingsselskapet neste uke. Må gi di skryt for å vise empati og vi føler oss virkelig tatt godt vare på!

Vi reiser oss og går på et par aktive år med lystig utvikling
og avgjørelser som skaper vår framtid :-)

Vi velger og ta noen sjangser for å se om di vil lede oss i vår retning mot en grønnere livvsstil

Hektiske tider..... husk og ta det Slow......vil det gi resultat?


Imens koser jeg meg inne hos disse :

http://naturhuset.blogg.no/

http://terralibera-gertruud.blogspot.no/

http://www.wwoof.org/

http://www.oikos.no/newsread/index.aspx

http://www.oikos.no/newsread/readimage.aspx?asset=4436

www.oimat.no/trondersk-matfestival.html

http://www.norskvandrefestival.no/

http://fosskonserten.no/


sistnevnte med :
 
Bjørn Eidsvåg
har vært artist siden 1971. Han er forfatter av en rekke tekster og melodier (i overkant av 300 titler pr. høst 2008). I 1976 kom han ut med sin første plate. Bjørn Eidsvåg har dessuten medvirket på flere plateutgivelser med andre artister. Det som på mange måter karakteriserer Eidsvåg er at han er prest. Men selv om han er livssynsforankret, har han gjennom hele sin karriere stått på retten til å si hva han vil - uavhengig av livssynsbåser. Med tekst og musikk har han vist et sterkt ønske om å kommunisere med alle.
I tillegg til plateutgivelser har han siden slutten av 80-tallet hatt omlag 80 konserter og opptredener hvert år. Foruten å holde konserter i Norge, har Bjørn Eidsvåg ved flere anledninger turnert i Danmark. Nå er turen kommet til Valsøybotten og Fosskonserten.

 Vinni (Øyvind Sauvik) er medlem av hiphop-duoen Paperboys sammen med DJ Ole Alexander «Pope Dawg» Halstensgård. I Paperboys er Sauvik kjent under artistnavnet «Vincent Vagabond» eller bare «Vinni». Han var med på å starte Paperboys sammen med Jarle «J.J.» Hollerud. Han har gitt ut fire musikkalbum med bandet, det siste i 2006. Han har deltatt i flere TV-programmer, blant andre Det store korslaget og Hver gang vi møtes på TV2, og Zebra Grand Prix på TV2 Zebra.
Vinni flyttet til Tanzania med foreldrene da han var tre år, da de jobber med bistandsarbeid gjennom Norad. Han vokste derfor opp i Afrika, og kan snakke swahili. (Wikipedia)
Skogan FriluftsGård har overnatting og organisk meny

Kanskje vi sees!?


God sommer til alle!!
2 kommentarer:

  1. God sommer til deg også :) Høres ut som dere har det fint.
    Jeg kjenner til det med rådyrene, de kommer på besøk her i hagen også. De er vakre dyr, men jeg liker de nok best utenfor hagen min :)

    SvarSlett
  2. Hei på deg! Takk for hyggelig kommentar på mynteinnlegget. Økologisk mynte vel og merke. Så godt som. Og du verden som den vokser!!!!! Hvite tenner skriver du?? Skal tygge i hele dag :-) God sommer!! Mvh Signe

    SvarSlett

Tusen takk for at akkurat Du legger igjen en melding til Meg ;)