Lucky Life

My life is filled with lots of love & joy
and amazing people that I can not live without!
I belive I have a blessed life!
Thats why the name Lucky Life

04 februar 2011

gifteringen....


Den øverste er Jim`s, og den nederste er min.  Her har Elias fra Siste Stikk  i Kr.sund, worked his magic :-)  Vi er svært svært så fornøyd!! Og flere blir det, neste time i slutten av mars :-) (bildekvaliteten er rævva, men får et visst inntrykk :) får ta flere bilder senere)
Jeg hadde ingen tattoo fra før, så jeg var jo dønn sikker på at smerten skulle være ekstrem, men jeg ble positivt overrasket over meg selv der gitt!! Det var jo ikke vondt! :)
Da vi giftet oss i 06.06.2006, brukte vi forlovelses ringene -og bestemte oss for at vi ikke skulle gå til innkjøp av nye gifteringer, men heller merke den dagen på kroppen vår :)
Det var en svært spesiell dag for oss <3 og vi holdt det hemmelig for stort sett alle i familien og vennekretsen vår, i 2 måneder før vi annonserte det til slutt i talen vår for Victor Benjamins navnedag :-) overraskelsen var stor og en lettelse for våre 2 forlovere :-)
And we are still married ;-)1 kommentar:

  1. God kveld! Ja, men se på hun da. Har "læreren" blitt overflødig. Du har jo både lastet ned bilder og video. Good job og god fredag! :)

    SvarSlett

Tusen takk for at akkurat Du legger igjen en melding til Meg ;)