Lucky Life

My life is filled with lots of love & joy
and amazing people that I can not live without!
I belive I have a blessed life!
Thats why the name Lucky Life

11 april 2011

11.04.11

ja da er hverdagen her igjen :)  en fin fin dato jeg liker: 11.04.11   <3   ute ser jeg flere tegn på at våren er kommet... er kanskje litt skeptisk, har jo sagt det flere ganger nå, og ikke lenge etter har det begynt å hagle eller kommet litt sne.... optimistisk å vil så gjerne ha vår!!!  All snøen har regnet bort, det er vel d tydligste tegnet her oppi Halsahagen :) også edderkoppene viser seg fram, og da er det jo vår... :) gutta har vært ute med ny syklene sine hver dag nå,  og når papsen kommer hjem skal vi ta en tur der det er asfalt og flatt. er ikke så gøy og sykkle på en hullete grusvei! men di liker heldigvis å sykkle!! mye bedre enn å stå på ski :)


vi har hjemmedag i dag, da jeg er forkjøla og orka ikke å kjøre di til barnehagen. sånn er d bare noen ganger, å enn skal jo ikke slite seg fullstendig ut når enn ikke er i form- får bare gjøre det beste ut av situasjonen :)  jåggert eting no før vi skal ut igjen, nå er det kaninen junior som skal få litt god pleie :) må skifte i buret hans!! å nåe enn har 3 dyktige hjelpere, skal vel det gå som en lek.... :)  


Må prøve å få tankene over fra tannlege skrekk til happy thoughts :) :) har time i ettermiddag inni surnadalen, skal trekke en jæksel- Kvie mæ gælle mykje!!!!  
oooo....bli sikkert bedre uti uka :) :) 
ha en super vårdag!!! <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at akkurat Du legger igjen en melding til Meg ;)