Lucky Life

My life is filled with lots of love & joy
and amazing people that I can not live without!
I belive I have a blessed life!
Thats why the name Lucky Life

01 august 2011

no change for the weather forecast......

aller første jeg leser på morningen, er værmeldinga! for å se om det blir sol, og kanskje har den triste meldinga jeg så på sist har forandret seg til en stooor sol......men neida, her er ingen sol i sikte "før" 11 august. Slik har det vært nå siden midten av juni, jeg ser på langtidsvarslet og det lover hærligt sommervær, så går det en dag eller 2, og drittværet kommer snikende tilbake!! 
hadde jeg hatt 20.000 pæng tilgjengelig hadde jeg booket tur til varmere strøk med en eneste gang!! DA hadde det blitt en litt hyggeligere hverdag! IKKE det at vi har det fint nå as ;-) vi blir bare så lei av det skuffende været-sant vi kan ikke gjøre noe med dårligt vær bare dårlige klær! HAHA :-p DEN begynner å bli gammel og litt utslitt nå synes jeg ;-) 
men vi holder ut!!!! EN dag må det bli en periode (lengere enn 2 dager!!) der solen skinner og enn hører latter og sang! Er vel ikke for kravstor nå?? ;-)

SOL SOL KOM IGJEN!!
SOLEN ER MIN BESTE VENN!!
BORT MED SKYER OG PARAPLYER, HOLD OPP Å REGNE!!! 


goooo mandag! :)

1 kommentar:

  1. trur jammen meg ta det hjalp å synge solsangen i går! ja for her på Halsanaustan skinner sola nå, og det varmer hærligt!!! #skynte seg og henge ut klesvasken!# :D

    SvarSlett

Tusen takk for at akkurat Du legger igjen en melding til Meg ;)