Lucky Life

My life is filled with lots of love & joy
and amazing people that I can not live without!
I belive I have a blessed life!
Thats why the name Lucky Life

09 juni 2014

Hverdagskos uten mas....

Våkna opp til regnet....etter flere dager med sommervær og fantastiske voksforhold i hagen, var regnet kjærkomment for våre små spirer....


Selv om vi også i år, var sein med å få ut plantene (så rett ned i jorda i år også) går det sakte men sikkert framover :-) Ifjor hadde vi cherrytomater og koriander til 13 desember!

Vi sanker hver dag, både fra egen hage og fra skogen- og guttene har sine bedd der det også vokser godtmed salater og sukkererter. Hvert år er det knyttet stor spenning til hva som dukker opp fra ifjor! Og i år har vi funnet masse små epletrær OG hasselnøtt tre!
Disse er plantet, resten finns "overalt" på tomta :-)

Hasselnøtt tre- Økologisk -Kjøpt hos Reint Logisk


Mannen har flere prosjekter på gang, og nå er vi nødt til å sette opp gjærde rundt tomta-for også i år har vi den helsikes hjorten på besøk!!! At den gjør skade er det ingen tvil om, og det er rett og slett for jævlig at den skal ødelegge den jobben guttene har lagt ned for bla å lage sin egen mat :-) Det finnes ikke en bedre følelse enn å se at det du har lagt ned mye energi og tid i, gir en inderlig god følelse av at selvgjort er velgjort ;-)
Aldri har ripstreet vært så beriket med bær! 8`ende året nå :-)

Løker av ulike slag, gress, etasje og ramsløk bla. Selvsådd :-)

brukes til å lage syltetøy

en av årets potetåker omkranset med karve....
Victor på 8,5 har fått fram Rabarbra fra frøDenne pinsa har jeg feiret 8 års bryllupsdag med mannen min <3 hatt fri fra jobben min hos Reint Logisk <3 ,  det har gjort så utrolig godt for kropp og sjel!! Bare meg og mine <3 Uten mas...Det å ikke ha noe å gjøre en dag eller to...å kunne legge vekk faste vaner og rutiner....spise frukost til middag og middag til frukost ;-)  Fri er noe alle burde unne seg <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at akkurat Du legger igjen en melding til Meg ;)